• Gratis verzending bij orders boven €125,- Gratis verzending bij orders boven €125,-

Levering

Op het moment kunnen wij geen levertijd meer garanderen.
De leveringen worden verricht door Post.nl. Indien u niet thuis mocht zijn wordt de zending in veel gevallen een tweede keer aangeboden of er wordt een bericht achtergelaten. Mocht u een tweede keer niet thuis zijn, dan wordt de zending achtergelaten op het dichtstbijzijnde postkantoor.
In veel gevallen leveren wij binnen 24 uur,als de bestelling voor 12.00 uur bij ons binnen is en betaald via Ideal. Indien het artikel niet op voorraad is kan dit langer duren.

Verzendkosten
Wij verzenden uw bestelling GRATIS indien uw bestelling groter is dan €125,- , met uitzondering van de artikelen waarop een toeslag van toepassing is (ezels, grote maten doeken en wissellijsten). Bij bestellingen onder de €125,- berekenen wij €5,- voor porto en administratiekosten per bestelling als verzendkosten.

Betaalmethoden
U heeft de mogelijkheid om op 2 manieren te betalen:
● Via IDEAL . Ideal is online betalen via internet bankieren. U kunt direct uw betaling afhandelen met uw eigen bank tijdens het bestelproces.
● Via vooruitbetalen. Indien u ervoor kiest om het bedrag vooruit te betalen kunt u het totaalbedragen overmaken op rekeningnummer ING 786742 t.n.v. Crea-Art.nl te Apeldoorn onder vermelding van uw bestelnummer.(IBAN nr NL51 INGB 0000 7867 42 BIC INGBNL2A). Na ontvangst van uw betaling gaan wij direct over tot leveren.


Retourneren

De meeste artikelen die u bij ons gekocht heeft, kunt u tegen bepaalde voorwaarden retourneren binnen 14 dagen. Voordat u eerst bij ons gemeld heeft, en een retour nummer heeft ontvangen.Het risico hiervan ligt bij de koper, wat betekent dat Crea-Art niet aansprakelijk is voor beschadigingen of zoek raken van de artikelen. Boeken en papier kunt u niet retourneren.
Zodra de retourartikelen zijn ontvangen komt de betalingsverplichting te vervallen of wordt het bedrag teruggestort op uw rekening (exclusief de verzendkosten). 
 

De Crea-Art klantenkaart
Ook bij ons heeft u de mogelijkheid om een klantenkaart aan te vragen.
Met de Crea-Art klantenkaart ontvangt u voor elke euro die u besteed 1 punt. U ontvangt een waardebon van maar liefst €10,- bij een saldo van 250 punten. Deze kunt u bij uw volgende aankoop weer besteden. Uw actuele spaarsaldo staat op de kassabon. Als u via internet besteld staat het puntensaldo bovenaan de factuur. De registratie van punten kan alleen plaats vinden op het moment van afrekenen, en niet achteraf.
Uw spaarsaldo blijft onbeperkt geldig. Indien u binnen twee jaar geen aankopen heeft gedaan vervallen de gespaarde punten.

De Crea-Art klantenkaart kunt u gratis aanvragen bij een minimale besteding van €15,-. Als uw besteding lager is dan dit bedrag, betaalt u €1,50.

Met de Crea-Art klantenkaart spaart u niet alleen voor de waardebon, u ontvangt hiernaast ook folders en speciale acties.

Bent u in het bezit van een klantenkaart en bestelt u via internet? Dan worden de punten automatisch bijgeschreven door middel van het adres.

Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen? Meldt u dan nu aan op onze website: www.Crea-Art.nl of onder het kopje nieuwsbrief